Deze korte cursus is een ideale kennismaking met healing en energie doorgeven. En voor mensen die met reiki werken, is het een prachtige aanvulling.

image imageimage

imageimage image

E-mail

Bas Akkerman

bas

Het e-book "Werken met de Violette Vlam" is geschreven door Bas Akkerman. Bas geeft ook de inwijding in de energie van de Violette Vlam. Hij is reikimeester sinds 2001 en oprichter van de veelgeprezen reiki thuisstudie www.onlinereikicursus.nl. Bas heeft een praktijk in Wijdenes (NH), en geeft cursussen en individuele sessies op het gebied van reiki, healing, intu´tieve ontwikkeling en meditatie.
Lees hier meer over Bas. 

Disclaimer & annuleringen

 

De informatie op deze website en in de cursussen valt niet onder de geneeskunde, maar heeft betrekking op een holistische benadering van de mens en het proces tot heelwording en ontwikkeling van zelfinzicht en persoonlijke groei. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van de beoefening van de violette vlam-methode, voortvloeiend uit onze lessen en oefeningen.

We staan klaar om cursisten te adviseren, te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar we bieden geen (vorm van) therapie of medische behandeling, en we moedigen onze cursisten aan om indien dat voor hun passend is, professionele hulp in te winnen bij (aanhoudende) klachten van medische en psychische aard.

Het cursusmateriaal bestaat, naast de afstemming op de violette vlam-energie, uit lessen en oefeningen in een PDF (e-instructieboek). De afbeelding van een fysiek lesboek op deze website is illustratief en symbolisch.

Binnen 7 dagen kan zonder opgave van reden het aankoopbedrag worden teruggevraagd via het contactformulier op de website, onder vermelding van "Annulering". Verzoeken tot annulering en terugbetaling worden altijd gehonoreerd, mits de cursist de inwijding nog niet heeft ingepland en ontvangen.