image imageimage imageimage image

Healing met de Violette Vlam

Healing brengt lichaam en geest in balans. Het brengt je thuis bij jezelf, en helpt je om je innerlijke rust en wijsheid te vinden.

violette vlam inwijdingDe Violette Vlam is een kosmische energie. De traditie van de Violette Vlam is verbonden met de Ascended Masters (Verheven Meesters), en dan met name Saint Germain. De effecten van deze energie zijn reinigend en zuiverend voor je aura en chakra's, en tevens werkt de energie krachtig in op karma en blokkades.

In de cursus "Healing met de Violette Vlam" leer je de basis-principes van healing via handoplegging en gerichte aandacht. Je leert hoe je de violette straal kunt richten op jezelf of anderen. De straal werkt in op lichaam en geest. Via diverse handposities geef je, net als bij bijvoorbeeld reiki, de energie door.

Tijdens zo'n healingsessie ontstaat een sfeer van rust en ontspanning, waarin het lichaam kan herstellen en de geest kan kalmeren. Inzichten en wijsheden kunnen naar voren komen, pijn kan verlichten en je spirituele ontwikkeling kan met sprongen vooruit gaan.
 

1

E-book met healing technieken

2

De Violette Vlam inwijding

3

Een MP3 met healing muziek

4

Een prachtige cursus vol energie!

 

Uniek in Nederland!

angel-of-divine-protection-endre-baloghDe Violette Vlam energie werd tot voor kort slechts overgedragen bij bepaalde reiki cursussen.
Dankzij deze cursus die je thuis volgt, kan iedereen met deze wonderbaarlijke energie leren werken. Ervaar het zelf!

  • Innerlijke rust
  • Betere lichamelijke ontspanning
  • Meer inzicht in jezelf
  • De kracht om karma en negativiteit te transformeren
  • Een krachtiger zelfbeeld

De Inwijding

Een inwijding is een overdracht van spirituele energie. Via de inwijding op afstand wordt je afgestemd op de energie van de Violette Vlam.

violette vlam inwijdingBij een inwijding of spirituele afstemming draagt een ervaren beoefenaar ("meester") de kracht van een bepaalde kosmische energie op je over, waardoor je vermogen om zelf die energie op te roepen en te gebruiken weer actief wordt. Bij reiki wordt bijvoorbeeld ook gebruik gemaakt van een inwijding. Het is een bijzonder moment, waarbij je je openstelt voor een nieuwe ervaring en een compleet nieuw levensgevoel kunt krijgen door je kennismaking met de bijzondere energie.

basBij de Violette Vlam ontvang je de inwijding op afstand, op een vooraf afgesproken moment. De inwijding wordt gegeven door Bas Akkerman. Het voordeel van de inwijding op afstand is dat je geen reistijd hebt, geen indrukken meekrijgt van andere cursisten en de afstemming op de energie rustig in je eigen omgeving kunt ervaren. Iedereen ervaart de inwijding anders. De ervaring hangt af van jouw gevoeligheid. Sommige mensen voelen de energie door hun lichaam gaan, andere mensen merken dat er rust en vrede op hun neerdaalt. Weer andere mensen zien kleuren. Geen enkele ervaring is hetzelfde. In de cursus leer je hoe je je voorbereidt op de inwijding van de Violette Vlam en hoe je je aanmeldt voor de inwijding op een voor jou passend moment.

Met gratis ontspannende healing muziek

Naast het e-book en de inwijding, ontvang je ook een mp3 met 60 minuten hemelse muziek voor healing en meditatie. Het muziekstuk "Keeper of the Flame" laat je ontspannen met de klanken van harp, piano en synthesizer. Om de drie minuten klinkt een zacht belletje. Deze unieke mp3 helpt je te concentreren bij het mediteren en het belletje ondersteunt je bij het wisselen van de handposities tijdens het oefenen van de healingtechnieken.

Beluister de fragmentenDeze korte cursus is een ideale kennismaking met healing en energie doorgeven. En voor mensen die met reiki werken, is het een prachtige aanvulling.

Voor wie is de cursus geschikt?

Iedereen kan deze cursus volgen en de voordelen ondervinden van healing en het werken met de Violette Vlam.

violettevlamcursusboek333Je hoeft niet paranormaal begaafd te zijn om met de energie te kunnen werken. Iedereen kan in contact komen met de innerlijke healer en kosmische energie, en ook iedereen kan leren om beter te ontspannen via deze methode.

De cursus Healing met de Violette Vlam bestaat uit:
een mooi geïllustreerd e-book (PDF) met duidelijke instructies, oefeningen en meditaties
PLUS een MP3 met healing muziek
PLUS de afstandsinwijding waarvoor je je op elk gewenst moment kunt aanmelden. Ervaar het zelf!

Direct bestellen €39,-

 

Eenvoudig & krachtig

scroll-image3

De cursus "Werken met de Violette Vlam" is een korte cursus die je zelf thuis kunt volgen. De methode is krachtig maar tegelijktertijd eenvoudig en de meeste mensen hebben de meditaties en healing-technieken (handoplegging) na het lezen van het e-book heel snel onder de knie. Het echte "leren" begint daarna, als je voor jezelf gaat oefenen met de energie. Als je na het lezen van het e-book en tijdens het oefenen vragen hebt, of een ervaring wilt delen, kun je al je vragen op elk gewenst moment via e-mail stellen aan Bas Akkerman. Er is ook een telefonisch spreekuur waar je terecht kunt met vragen over healing en de Violette Vlam!

 

 

Disclaimer & annuleringen

 

De informatie op deze website en in de cursussen valt niet onder de geneeskunde, maar heeft betrekking op een holistische benadering van de mens en het proces tot heelwording en ontwikkeling van zelfinzicht en persoonlijke groei. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van de beoefening van de violette vlam-methode, voortvloeiend uit onze lessen en oefeningen.

We staan klaar om cursisten te adviseren, te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar we bieden geen (vorm van) therapie of medische behandeling, en we moedigen onze cursisten aan om indien dat voor hun passend is, professionele hulp in te winnen bij (aanhoudende) klachten van medische en psychische aard.

Het cursusmateriaal bestaat, naast de afstemming op de violette vlam-energie, uit lessen en oefeningen in een PDF (e-instructieboek). De afbeelding van een fysiek lesboek op deze website is illustratief en symbolisch.

Binnen 7 dagen kan zonder opgave van reden het aankoopbedrag worden teruggevraagd via het contactformulier op de website, onder vermelding van "Annulering". Verzoeken tot annulering en terugbetaling worden altijd gehonoreerd, mits de cursist de inwijding nog niet heeft ingepland en ontvangen.